21.10.12

TAK!

Kære læser! Vi vil nu slukke og lukke denne side ned, men inden dette sker, har vi da lige en ting mere eller to på hjertet, som vi gerne vil dele med jer.
Først og fremmest vil vi bare sige tak! Tak til alle som har fulgt med på denne blog, som har læst med og kommenteret indlæggene. Uden jer, havde blogger-oplevelsen slet ikke været det samme. 

.. Grunden til at vi har valgt at lukke 'Today we wear black' ned, er fordi vi ikke synes at det denne blogs indehold eller tema, stemmer overens med det vi gerne vil dele med jer.
Når vi nu har valgt at lukke denne blog ned, så vil vi også gerne byde velkommen til et helt nyt og noget anderledes projekt som hedder UNDER GADEN

Det er her vi kommer til at blogge i fremtiden. For kort at fortælle hvad det nye projekt går ud på, så kan vi sige, at det kommer til at handle mere om fede events; kunst, kultur, lækker mad og selvfølgelig stadig med et twist af mode.. for vi skal da have noget tøj på. Vi håber meget at i har lyst, til at kigge forbi og måske endda følge med! 
God vind til alle jer derude. 



BARE BLIV HÆNGENDE PÅ BLOGLOVIN' - VI RYKKER JER MED OS! 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar