25.4.12

Le macarons

Photobucket


Photobucket

Har i nogensinde smagt macarons som de hedder på engelsk. Måske på en tur til Frankrig eller på Brasserie Degas. De er ihvertfald lækre.
En markron er i virkeligheden en slags marenges-bagværk gjort på æggehvider, flormelis, mandelmel og frugtfarve. De små kager er fyldt med diverse cremer, syltetøj, nødder og frugter. Kagen i selv må jo siges at være ret elegant, og har en hvis ynde over sig. Det skyldes måske at den oprindeligt kommer fra Paris!
Næstegang turen går til København, skal jeg helt sikkert lige et smut forbi Brasserie Degas og have nogle af de petites parcelles med hjem. De koster mellem 12 og 20 kroner pr. styk og kan fås i mange forskellige varianter. Som den store chokolade elsker jeg er, er min personlige favorit Forastero, som er en kakao makron med cremet chokolade fyld. 

Hav en lækker onsdag! Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar